DJ BOBO – EVOLUTION TOUR (LIVE)

Încarc Evenimente

DJ BOBO – EVOLUTION TOUR (LIVE)

DJ BOBO revine în România cu un concert extraordinar sâmbătă, 16 NOIEMBRIE 2024, la Sala Polivalentă BTarena din Cluj-Napoca. Concertul face parte din turneul EVOLUTION și reunește, în același spectacol, cele mai apreciate hituri ale artistului.

Cântăreț, compozitor, dansator și producător, DJ BOBO este un artist complet ce a luat cu asalt industria muzicii încă de la lansarea sa, în 1989, cucerind milioane de oameni cu melodii fresh, dansante, care te pun negreșit în mișcare, precum “Somebody Dance with Me”, “Keep on Dancing”, “Take Control”, “Everybody”, “Let the Dream Come True”, “Love Is All Around”, “Freedom”, “Pray” și “What a Feeling”, dar și bine-cunoscuta “Chihuahua”, cu care a ocupat, pentru mult timp, poziții fruntașe în numeroase topuri din mai multe țări europene.

Turneul EVOLUTION, început în 2023, celebrează 30 de ani de carieră cu un spectacol inedit: o călătorie încântătoare în timp, prin diferitele epoci ale muzicii sale. Fiecare concert creează o atmosferă de neuitat și surprinde publicul cu interpretări electrizante ale celebrelor melodii, o scenotehnică impresionantă și un fascinant spectacol de video mapping.

noiembrie 16 2024

Detalii

Data: noiembrie 16
Ora: 7:00 pm - 9:00 pm
Categorie:
Cumpara bilete