Retro Party Romania – Pentru EA. Program și reguli de acces

Retro Party Romania – Pentru EA. Program și reguli de acces

Cea mai mare petrecere retro a primăverii se pregătește de start. Deseară, începând de la ora 19.00 și până târziu, în noapte, ritmurile anilor ’90 și 2000 vor răsuna în BTarena la Retro Party Romania – Pentru EA, o ediție la care fanii vor avea ocazia să asculte voci unor artiști precum Mihaela Dauer, Pablo Reyes (former member of Gipsy Kings), HARA, Lou Bega sau DJ Project, în timp ce temperatura atmosferei va fi „reglată” de mix-urile lui DJ Antenna. Ca de obicei, pentru ca experiența în BTarena să fie la cote înalte, v-am pregătit un set de idei/reguli pe care le enumerăm mai jos, alături de programul evenimentului. Să fie cu distracție și cu urări faine tuturor doamnelor și domnișoarelor prezente!

🎫 Se pot achiziționa bilete la intrarea în BTarena în limita stocului disponibil, recomandăm achiziția online de pe bilet.ro. Biletele nu trebuie tipărite, se pot scana de pe telefon

⏰ Accesul se face începând cu ora 19:00, urmând ca primul concert să înceapă după aproximativ o oră. Recomandăm să ajungeți la BTarena înainte de ora 20:00 pentru a evita formarea de cozi la intrare.

✅ Accesul este permis cu: aparate foto, genți mici, rucsaci mici, medicamente cu prescripție medicală

🚫 Accesul nu e permis cu: mâncare, băuturi de orice fel, droguri, umbrele, recipiente din sticlă, plastic sau metal (cu excepția medicamentelor cu prescripție medicală) brichete, parfumuri, spray-uri, deodorante etc., animale de companie, bețe de steag sau pentru bannere, megafoane, fluiere, obiecte care pot fi periculoase, cuțite, bricege, lanțuri, bastoane, bâte, arme de foc, praștii, indicatoare laser și lumini stroboscopice, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant/spray-uri de protecție personală, trotinete, skateboard, hoverboard.

🚭 Fumatul va fi permis doar în zone special amenajate, în exteriorul BTarena.

💃 Se poate dansa și în zona locurilor.

Posesorii de bilete Best View și Comfort Zone (zonele cu scaune) au acces și în zona Party Zone (zona de ring).

🧒 Copiii cu vârsta până la 14 ani inclusiv au intrare gratuită. E necesar să fie însoțiți și supravegheați de un adult. Recomandăm părinților să le asigure copiilor sub 10 ani căști de protecție.

Recomandăm respectarea indicațiilor personalului de securitate pentru evitarea supraaglomerării.

Puteți beneficia de garderobă contra cost, recomandăm să aveți cash pregătit.

🚌 Vă încurajăm să veniți cu mijloacele de transport în comun, autobuz și tramvai. 

Distracție plăcută!

Programul evenimentului:

19:00 Open doors

19:00-20:00 DJ Antenna warm up mix

20:00-20:45 Mirabela Dauer 

20:45-21:00 DJ Antenna retro mix

21:00-21:50 HARA

21:50-22:00 DJ Antenna retro mix

22:00-23:00 Pablo Reyes &Gipsy Kings 

23:00-23:15 DJ Antenna retro mix

23:15-00:00 Lou Bega 

00:00-00:45 DJ Project 

00:45-02:00 DJ Antenna retro mix