Cântecul și Dragostea: tot ce trebuie să știi despre concertul Nicolae Botgros și „lăutarii” din Chișinău

Cântecul și Dragostea: tot ce trebuie să știi despre concertul Nicolae Botgros și „lăutarii” din Chișinău

Unul dintre cei mai apreciați muzicieni  din cântecul popular de pe ambele maluri ale Prutului, Nicolae Botgros, aduce în BTarena un eveniment de suflet chiar sâmbătă, 24 februarie, de Dragobete. Alături de maestrul Botgros, pe scena din BTarena vor urca invitați speciali ai muzicii populare românești într-un eveniment de suflet al începutului de an.

Mai jos găsiți toate informațiile importante, inclusiv orele de acces și de începere ale concertului: 

 

  • Accesul publicului în sală va fi permis începând cu ora 17.00. Le recomandăm spectatorilor să ajungă  înainte de ora 19:00 pentru a evita formarea de cozi la intrarea în BTarena. Singura intrare disponibilă va fi cea principală, dinspre Splaiul Independenței.
  • Participanții la concert sunt rugați să se deplaseze la Sala Polivalentă BTarena pe jos, cu mijloace de transport în comun sau cu taxi, din cauza numărului de locuri de parcare din zonă. În cazul în care participanții sosesc la concert cu autoturismele personale, se vor putea utiliza parcarea Sălii Polivalente BTarena și parcarea Cluj Arena, în limita locurilor disponibile.
  • Accesul copiilor sub 5 ani este gratuit. Recomandăm ca minorii de până la 10 ani să poarte căști speciale pentru estomparea zgomotului.
  • ATENȚIE! Organizatorul nu încurajează achiziționarea de bilete din alte surse, diferite de cele comunicate oficial, și nu garantează accesul cu bilete achiziționate din surse neoficiale. Nu cumpărați de pe website-uri cu bilete la suprapreț precum viagogo.com!
  • Accesul în Sala Polivalentă este INTERZIS cu: mâncare, băuturi de orice fel, umbrele, recipiente din sticlă, plastic sau metal (cu excepția medicamentelor menționate explicit mai jos), brichete, parfumuri, sprayuri, deodorante etc., aparate foto și video (cu excepția celor menționate explicit mai jos), animale de companie, bețe de steag sau pentru bannere fabricate din materiale dure și/sau mai lungi de 1 metru, obiecte generatoare de sunete puternice cum ar fi megafoane, vuvuzele și fluiere, obiecte contondente și/sau care pot fi periculoase (cuțite, bricege, lanțuri, bastoane, bâte, arme de foc, praștii etc.), laser pointer – indicatoare laser și lumini stroboscopice, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant/sprayuri de protecție personală, droguri.
  • Toți participanții vor trece de un control corporal la intrare. În cazul în care un participant refuză verificarea, Organizatorul își rezervă dreptul de a nu îi permite accesul în Sala Polivalentă BTarena.
  • Accesul în Sala Polivalentă este PERMIS cu: medicamente (însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, în cantitate de maxim o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm, aparate de fotografiat compacte, un bagaj cu capacitatea de maximum 15 litri (trebuie să încapă sub scaun). În incinta BTarena, spectatorii vor avea la dispoziție baruri din care își vor putea achiziționa produse alimentare. Plata se poate face cu numerar sau card bancar. 
  • Participarea la eveniment se face pe proprie răspundere, participanții declarând, prin prezență, că sunt apți din punct de vedere fizic și psihic. Astfel, persoanele cu afecțiuni psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efectele speciale sonore, vizuale şi audio reprezintă un risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la eveniment.
  • Organizatorul are dreptul de imagine asupra întregului eveniment și poate utiliza imaginile foto și video, efectuate de propriul personal, în diverse materiale realizate cu ocazia evenimentului și post-eveniment.