Lara Fabian revine în BTarena! Tot ce trebuie să știi înaintea show-ului din această seară

Lara Fabian revine în BTarena! Tot ce trebuie să știi înaintea show-ului din această seară

Lara Fabian, una dintre cele mai apreciate voci ale muzicii ultimelor trei decenii, revine în BTarena și promite un show memorabil, din care nu vor lipsi marile hituri „Je t’aime” sau „Je suis malade”. Artista născută în Belgia, crescută în Canada, dar cu o muzică fără granițe, cu versuri scrise în limbi precum azera, greaca sau chiar mandarina, revine în Cluj-Napoca și datorită atmosferei și iubirii cu care a fost înconjurată la ultima sa vizită. Cum la show-ul din această seară se anunță o prezență extrem de ridicată, v-am pregătit, așa cum v-am obișnuit, un scurt ghid pentru a avea o experiență cât mai plăcută:

 

🎫 Biletele nu trebuie tipărite, se pot scana de pe telefon

⏰ Accesul se face începând cu ora 18:00, urmând ca show-ul să înceapă după aproximativ o oră. Recomandăm să ajungeți la BTarena înainte de ora 18:00 pentru a evita formarea de cozi la intrare.

✅ Accesul este permis cu: aparate foto, genți mici, rucsaci mici, medicamente cu prescripție medicală

🚫 Accesul nu e permis cu: mâncare, aparate foto profesionale (cu excepția jurnaliștilor acreditați), băuturi de orice fel, droguri, umbrele, recipiente din sticlă, plastic sau metal (cu excepția medicamentelor cu prescripție medicală), parfumuri, spray-uri, deodorante etc., animale de companie, bețe de steag sau pentru bannere, megafoane, fluiere, obiecte care pot fi periculoase, cuțite, bricege, lanțuri, bastoane, bâte, arme de foc, praștii, indicatoare laser și lumini stroboscopice, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant/spray-uri de protecție personală, trotinete, skateboard, hoverboard.

🚭 Fumatul va fi permis doar în zone special amenajate, în exteriorul BTarena.

🧒 Copiii cu vârsta până la 7 ani, inclusiv, au intrare gratuită, însă fără a avea asigurat un loc pe scaun. E necesar să fie însoțiți și supravegheați de un adult. Recomandăm părinților să le asigure copiilor căști de protecție.

✅ Recomandăm respectarea indicațiilor personalului de securitate pentru evitarea supraaglomerării.

🚌 Vă încurajăm să veniți cu mijloacele de transport în comun, autobuz și tramvai. Numărul locurilor de parcare, atât în parkingul subteran al BTarena, cât și în zona Cluj Arena, este limitat.

Distracție plăcută!