Concert Retro L’Amour

Încarc Evenimente

Concert Retro L’Amour

Anii ’80 și ’90 sunt mereu la modă, iar Retro L’amour îți propune o veritabilă poveste de artă muzicală dedicată acelor decenii. Pe 27 iulie, în BTarena, pregătește-te pentru o seară de muzică și party alături de nume legendare precum…
Boney M, alături de Lizz Mitchell.  Un amestec captivant de muzica disco si ritmuri exotice care incanta audienta de peste decenii, cu piese precum „Sunny”, „Daddy Cool”, „Rasputin”, „Ma Baker” sau”Rivers of Babylon.
Dr. Alban. Cunoscut pentru hiturile sale de dans contagioase și mesajele pozitive, artistul suedez a cucerit inimile fanilor din lumea întreagă (și continuă să o facă) datorită unor piese precum „It’s My Life”, „Sing Hallelujah”, „One Love” sau „Hello Africa”
Lian ROSS. Un artist care impresionează cu vocea sa puternică și hiturile dance care au definit muzica anilor ’80. Vei avea ocazia să asculți piese precum  „Say You’ll Never”, „Young Forever” sau „Fantasy”.
Admiral C4C. Cunoscut pentru faptul că a creat o barieră între new style şi old style, Admiral C4C are și-a însușit misiunea de a le prezenta generațiilor tinere muzica anilor ’80 şi ’90. E renumit și pentru numeroasele colaborări cu artişti recunoscuți ai genului, precum Dr. Alban si Lian Ross (Turn It Up, Moving On), Brick and Lace și Nyanda (Outta Control), Bumpa Clap feat. Beenie Man, Timaya, Lian Ross sau Captain Jack.
Toate detaliile legate de bilete le găsiți, ca de obicei, în link-ul dedicat.
iulie 27 2024

Detalii

Din: iulie 27 @ 7:30 pm
Pana la: iulie 28 @ 2:00 am
Categorie:
Cumpara bilete