„U”-BT: Pregătiri pentru finală și planuri de un nou sezon de Eurocup, în BTarena

„U”-BT: Pregătiri pentru finală și planuri de un nou sezon de Eurocup, în BTarena

Baschetbaliștii antrenați de Mihai Silvășan au câștigat primul meci din turul I al play-off-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin, în fața SCM Craiova, iar acum se pregătesc pentru partida secundă a seriei. Totuși, după cum a arătat și jocul clujenilor, dar și diferența evidentă de valoare dintre cele două echipe, e clar că „studenții” nu vor avea foarte mari emoții pentru a ajunge în semi-finale și, de acolo, direct în marea finală, obiectivul principal pentru finalul de sezon.

De altfel, managerul „U”-BT, Branko Cuic, a declarat, în cadrul podcastului 100% „U”, că echipa e în grafic în drumul ei spre o nouă finală și că, cel mai probabil, clubul va reveni în 7Days Eurocup în sezonul viitor. Astfel, BTarena va găzdui, din nou, câteva dintre cele mai mari nume ale Europei baschetbalistice, așa cum s-a întâmplat și în sezonul trecut atunci când tribunele arenei au fost extrem de populate cu fiecare ocazie.

De altfel, „U”-BT, la sezonul de debut în competiție, a fost echipa cu cea mai mare medie de spectatori pe propriul teren, afluența de public din BTarena depășind săli de tradiție ale continentului, precum legendara Palau Blaugrana, casa celor de la Juventut Badalona.

„Obiectivul nostru e să revenim în Eurocup și pot spune că, cel mai probabil, asta se va și întâmpla. Până atunci, ne concentrăm pe drumul nostru din play-off și cursa pentru un nou titlu”, a spus Branko Cuic pentru sursa citată. 

În cazul (foarte probabil) în care vor ajunge în finală, baschetbaliștii clujeni vor juca meciurile de pe teren propriul exclusiv în BTarena.