Termeni si conditii

Termeni și condiții

Identitatea noastră

SALA POLIVALENTĂ S.A., cu sediul  în Cluj-Napoca, Aleea Stadionului nr. 4, jud. Cluj, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului Cluj sub nr. J12/2740/2014,  Cod unic de înmatriculare 33602967, atribut fiscal RO, având capital social subscris și vărsat 3.499.950 lei

 

Condiții de utilizare

Folosirea și vizitarea site-ului https://btarena.info/  implică acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate în paragrafele următoare.

Sala Polivalentă S.A. furnizează servicii/informații care sunt subiectul termenilor și condițiilor de mai jos. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, care este întreținut și administrat de Sala Polivalentă S.A., se recomandă citirea cu atenție a acestor termeni și condiții. Sala Polivalentă S.A. își asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări ale site-ului https://btarena.info/, ale structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens.

Sala Polivalentă S.A. nu va putea fi făcută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, up-grade-uri etc.

Sala Polivalentă S.A. nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul https://btarena.info/, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor în cauză.

 

Drepturi de autor (copyright)

Întregul conținut al site-ului https://btarena.info/, incluzând, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi, date personale și orice alte date, este proprietatea Sala Polivalentă S.A. și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusivă a Sala Polivalentă S.A. și este protejată de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al Sala Polivalentă S.A. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare. Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea Sala Polivalentă S.A. sau a furnizorilor săi de programe și sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

 

Accesul la site

Sala Polivalentă S.A. garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor Sala Polivalentă S.A., fără acordul scris al acesteia.

 

Dispoziții finale

Sala Polivalentă S.A. nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii site-ului le-ar putea înregistra din cauza nefuncționării temporare sau defectuoase a https://btarena.info/ sau pentru folosirea informațiilor obținute prin utilizarea link-urilor din https://btarena.info/ către alte website-uri (utilizarea lor este la latitudinea vizitatorilor). Sala Polivalentă S.A. își rezervă dreptul de a modifica fără notificare prealabilă structura site-ului și conținutul https://btarena.info/  sau poate suspenda funcționarea acestuia fără niciun fel de notificare prealabilă. Entitatea nu poate fi făcută răspunzătoare în niciun fel, pentru nicio daună, de orice natură ar fi aceasta, produsă utilizatorilor, furnizorilor, colaboratorilor și partenerilor săi, daună provocată de folosirea informațiilor furnizate sau de funcționarea site-ului.

 

Sala Polivalentă S.A. pune la dispoziția publicului larg informații despre activitatea și evenimentele organizate în incinta Sălii Polivalente din Cluj-Napoca. Utilizarea informațiilor prezentate în acest site se face pe propria răspundere a utilizatorului.