Pregătiri pentru Andre Rieu. Iată tot ce trebuie să știi despre super-concertele din BTarena!

Pregătiri pentru Andre Rieu. Iată tot ce trebuie să știi despre super-concertele din BTarena!

De marți, 28 martie și până sâmbătă, 4 martie, Clujul și BTarena vor intra în zodia Andre Rieu. Dacă te vei număra printre cei aproape 50.000 de oameni care vor călători pe ritmurile violonistului și compozitorului batav, atunci e foarte important să știi câteva detalii extrem de importante, astfel încât experiența ta să fie una la superlativ. Așadar, organizatorii au stabilit câteva idei cheie pe care vi le transmitem mai jos:
• Accesul publicului în sală se va face începând cu ora 18:00. Concertul va începe la ora 19:30 și se va încheia în jurul orei 22:30. Organizatorii recomandă utilizarea porţilor de acces corespunzătoare zonelor în care sunt repartizate biletele achiziţionate.
• Concertul va avea o pauză de aproximativ 20 minute. În acest interval de timp, participanții vor avea acces în zona amenajată pentru fumat, precum și la barurile amplasate în foaier.
• Accesul la concert este permis doar pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Spectatorii vor fi ghidați de voluntari către zona și locurile specificate pe bilete.
• Persoanele care vor întârzia la concert, vor putea intra în sală numai în pauza dintre melodii.
• Participanții la concert sunt rugați să se deplaseze la BT-Arena pe jos sau cu ajutorul mijloacelor de transport în comun și să evite deplasarea cu autoturismul personal. Accesul în parcarea subterană a locației va fi închis, cu excepția echipei de organizare.
• În mod expres, în data de 3 martie, nu este recomandată deplasarea cu mașina personală întrucât data concertului coincide desfășurarea meciului de fotbal dintre Universitatea Cluj și Farul Constanța, de pe Cluj Arena, stadion aflat în imediata apropiere.
• În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: băuturi și produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locației, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanțuri, umbrele, animale de companie, rucsacuri, căști de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel.
• Organizatorii insistă ca spectatorii să lase acasă sau în mașină toate obiectele considerate “interzise”, precum și rucsacurile, accesul cu astfel de bagaje fiind strict interzis. Locația nu dispune de spații pentru depozitare, de aceea organizatorii recomandă publicului să nu vină cu obiecte interzise.
• Din motive de securitate, participanții vor trece printr-un filtru de control corporal sumar, iar orice obiect interzis descoperit în urma verificărilor va fi oprit și va putea fi recuperat de la intrare. Organizatorii nu își asumă răspunderea pentru aceste obiecte.
• Accesul copiilor cu vârste de până la 3 ani este gratuit. Copiii care depășesc această vârstă vor avea acces numai pe baza unui
bilet valid. Minorii trebuie să fie însoţiţi de un adult.
• Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video până la sfârșitul concertului și de a șterge înregistrările video și/sau audio.
• Spectatorii sunt rugați să respecte măsurile de apărare împotriva incendiilor stabilite de organizatori și să urmeze instrucțiunile personalului calificat pentru evacuare în caz de urgență.