Peste 3500 de oameni, în BTarena, la spectacolul Lord of the Dance „25 years of standing ovations”

Peste 3500 de oameni, în BTarena, la spectacolul Lord of the Dance „25 years of standing ovations”

TIMAF a marcat începerea celei de-a 13-a ediții cu un spectacol istoric, celebrat în zeci de țări din întreaga lume – Lord of the Dance ”25 YEARS OF STANDING OVATIONS”.

Peste 3500 de participanti s-au bucurat de impresionanta coregrafie a celebrului Michael Flatley și de compozițiile devenite marcă a Lord of the Dance.

O echipă de 40 de dansatori au cucerit scena și publicul prezent, prin coregrafia fantastică, pregătită special pentru acest show aniversar și care a ridicat toată sala în picioare.

Cu zeci de spectacole sold out în intreaga lume, “25 Years of Standing Ovations” a fost un show complet cu  efecte viziuale speciale și proiecții 3D, acrobați de talie mondială, și muzică live.

Show-ul Lord of the Dance de la Cluj-Napoca a fost primul din cele trei spectacole susținute in Romania și a făcut parte din Turneul Mondial – Lord of the Dance ”25 years of standing ovations”, acesta având reprezentații de succes în întreaga lume, în țări precum Germania, Canada, Irlanda, Marea Britanie sau Emiratele Arabe Unite.