Noi tehnologii, abonamente și tarife la parcarea BTarena

Noi tehnologii, abonamente și tarife la parcarea BTarena

Primăvara vine cu schimbări și noi tehnologii în parcarea BTarena, cea mai bună opțiune pentru oricine-și dorește să evite bătăile de cap cauzate de căutarea unui loc de parcare pe străduțele din centrul orașului. Unul dintre cele mai moderne parkinguri din oraș, cel situat sub BTarena a fost dotat cu un nou sistem inteligent de citire a numerelor de înmatriculare, astfel încât experiența vizitatorilor să fie cât mai bună, iar timpii de așteptare pentru intrare și ieșire să fie scurtați. În același timp, posesorii de mașini electrice au noi stații de încărcare, bazate pe cele mai noi tehnologii.

Tot începând de la 1 mai venim și cu noi tarife, pe care le puteți consulta în tabelul de mai jos, dar și cu posibilitatea de a obține un abonament în parkingul nostru.

Pentru că ne dorim ca cele mai multe dintre locurile de parcare să fie rezervate vizitatorilor, numărul abonamentelor a fost limitat pentru anul acesta, iar tocmai de aceea vă așteptăm la punctul Info din cadrul BTarena (Aleea Stadionului nr. 4), începând cu data de 26 aprilie, pentru a depune cererea aferentă abonamentului. Vom merge pe sistemul „primul venit, primul servit”. 🙂

Așadar, mai jos găsiți și noile tarife, valabile începând cu data de 1 mai.