Nikos Vertis, în premieră în BTarena. Tot ce trebuie să știi despre concertul din această seară

Nikos Vertis, în premieră în BTarena. Tot ce trebuie să știi despre concertul din această seară

Nikos Vertis va concerta joi, 15 februarie, pentru prima dată în BTarena, din Cluj-Napoca, iar evenimentul se anunță cu atât mai spectaculos, cu cât organizatorii au pregătit un set-up special, cu locuri la mese cu o vizibilitate excelentă față de scenă și cu un meniu complet de mâncare și drink-rui.

 

Mai jos găsiți toate informațiile importante, inclusiv orele de acces și de începere a show-ului:

 

  • Accesul publicului în sală va fi permis începând cu ora 18.00. Le recomandăm spectatorilor să ajungă  înainte de ora 20:00 pentru a evita formarea de cozi la intrarea în BTarena.
  • Participanții la concert sunt rugați să se deplaseze la Sala Polivalentă BTarena pe jos, cu mijloace de transport în comun sau cu taxi, din cauza numărului de locuri de parcare din zonă. În cazul în care participanții sosesc la concert cu autoturismele personale, se vor putea utiliza parcarea Sălii Polivalente BTarena și parcarea Cluj Arena, în limita locurilor disponibile.

  • Accesul copiilor sunt 6 ani este interzis. Recomandăm ca minorii de până la 10 ani să poarte căști speciale pentru estomparea zgomotului.
  • ATENȚIE! Organizatorul nu încurajează achiziționarea de bilete din alte surse, diferite de cele comunicate oficial, și nu garantează accesul cu bilete achiziționate din surse neoficiale. Nu cumpărați de pe website-uri cu bilete la suprapreț precum viagogo.com!
  • Accesul în Sala Polivalentă este INTERZIS cu: mâncare, băuturi de orice fel, umbrele, recipiente din sticlă, plastic sau metal (cu excepția medicamentelor menționate explicit mai jos), brichete, parfumuri, sprayuri, deodorante etc., aparate foto și video (cu excepția celor menționate explicit mai jos), animale de companie, bețe de steag sau pentru bannere fabricate din materiale dure și/sau mai lungi de 1 metru, obiecte generatoare de sunete puternice cum ar fi megafoane, vuvuzele și fluiere, obiecte contondente și/sau care pot fi periculoase (cuțite, bricege, lanțuri, bastoane, bâte, arme de foc, praștii etc.), laser pointer – indicatoare laser și lumini stroboscopice, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant/sprayuri de protecție personală, droguri.
  • Toți participanții vor trece de un control corporal la intrare. În cazul în care un participant refuză verificarea, Organizatorul își rezervă dreptul de a nu îi permite accesul în Sala Polivalentă BTarena.
  • Accesul în Sala Polivalentă este PERMIS cu: medicamente (însoțite de scrisoare medicală sau orice alt document înlocuitor al acesteia, în cantitate de maxim o doză zilnică), insulină, spray inhalator pentru astm, aparate de fotografiat compacte, un bagaj cu capacitatea de maximum 15 litri (trebuie să încapă sub scaun). În incinta BTarena, spectatorii vor avea la dispoziție baruri din care își vor putea achiziționa produse alimentare. Plata se poate face cu numerar sau card bancar. 
  • Fumatul va fi permis doar în zone special amenajate, în exteriorul Sălii Polivalente BTarena, Cluj-Napoca.
  • Participarea la eveniment se face pe proprie răspundere, participanții declarând, prin prezență, că sunt apți din punct de vedere fizic și psihic. Astfel, persoanele cu afecțiuni psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efectele speciale sonore, vizuale şi audio reprezintă un risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la eveniment.
  • Organizatorul are dreptul de imagine asupra întregului eveniment și poate utiliza imaginile foto și video, efectuate de propriul personal, în diverse materiale realizate cu ocazia evenimentului și post-eveniment.