NEWS ALERT: Clujul, din nou capitala europeană a tenisului de masă

NEWS ALERT: Clujul, din nou capitala europeană a tenisului de masă

România va organiza Campionatele Europene de Tenis de Masă la seniori, echipe, în 2021. Astăzi, 26 aprilie 2019, Federația Română de Tenis de Masă a anunțat oficial că forul european a desemnat câștigătoare candidatura României pentru organizarea Campionatelor Europene de Seniori în 2021, la Cluj-Napoca.

“Am câștigat organizarea Campionatelor Europene de seniori, echipe, Cluj-Napoca 2021. Vă mulțumim pentru tot suportul, performanța atrage performanța!”, a anunțat primarul Emil Boc.

România a concurat în primă etapă cu Danemarca și Portugalia. Municipiul Cluj-Napoca a găzduit în 2018, la Sala polivalentă BTarena, Campionatele Europene de Tenis de Masa STAG 2018, Juniori. Sportivii români au obținut rezultate remarcabile la Cluj, reușind să câștige: o medalie de aur la categoria cadeți – feminin simplu, Elena Zaharia; 2 medalii de argint – la junioare simplu – Tania Plăian și la cadeți – masculin dublu: Andrei Tomică/Darius Movileanu; 4 medalii de bronz; o medalie la juniori simplu – Rareș Șipoș, care este clujean: două la juniori dublu – Cristian Pletea/ Irvin Bertrand din Franța, Rareș Șipoș/Dragoș Oprea și una junioare dublu – Tania Plăian/ Ekaterina Zironova din Rusia.