Luna august să încheie în forță: Masters Olympia și Olympia Amateur Eastern Europe, în BTarena

Luna august să încheie în forță: Masters Olympia și Olympia Amateur Eastern Europe, în BTarena

După o absență de 11 ani, prestigiosul concurs Masters Olympia revine în circuitul profesionist al culturismului și fitnessului internațional! În zilele de 26-27 august, BT Arena Cluj va fi gazda unei competiții memorabile în care sportivi profesioniști de top, cu vârsta de peste 40 de ani, se vor duela pentru titlul de Campion Masters Olympia în cele 10 clase competiționale.

Alături de acest eveniment unic, se va desfășura și concursul de culturism și fitness Olympia Amateur Eastern Europe, aflat la a doua ediție! Această competiție impresionantă va include toate categoriile din cadrul prestigioasei federații NPC Worldwide, promițând un spectacol competitiv de excepție.

Participanții la concursul Olympia Amateur Eastern Europe au oportunitatea de a obține cardul de profesionist pentru primele 3 poziții în fiecare divizie din categoria absolută, în total 27 de carduri profesioniste vor fi acordate.

Nu rata ocazia de a fi martorul unui eveniment istoric în lumea culturismului și fitnessului! Vino să susții sportivii și să te bucuri de spectacolul oferit de acești atleți extraordinari.