Rhythmic Gymnastics Junior World Championships

Încarc Evenimente
  • Acest Eveniment a trecut.

Rhythmic Gymnastics Junior World Championships

În luna iulie, cele mai bune sportive ale gimnasticii ritmice din toată lumea vor fi prezente la Cluj Napoca pentru a doua ediție mondială a Rhythmic GymÎn luna iulie, cele mai bune sportive ale gimnasticii ritmice din toată lumea vor fi prezente la Cluj Napoca pentru a doua ediție mondială a Rhythmic Gymnastics Junior World Championships.

La eveniment s-au înregistrat deja peste 400 de gimnaste din 64 de țări, pregătite să parcurgă drumul spre performanță și să urce cât mai sus în top.

În 2022, România a atins performanța istorică prin obținerea primei medalii de aur în proba individuală la Campionatele Europene din Israel la junioare, prin Amalia Lică. Mai mult decât atât, echipa României s-a întors de la Tel Aviv și cu medalia de argint pe echipe și medalia de bronz obținută de Christina Drăgan la minge. La campionatul mondial de la Cluj Napoca, România intră în competiție cu 2 gimnaste și un ansamblu.

Concursul este format din două probe distincte: proba individuală și proba de ansamblu. Premierile pentru echipe au loc sâmbătă și cele pentru individual și ansamblu au loc duminică.

PROGRAM

Vineri – Sâmbătă: Calificări
Duminică: Finale

Programul complet îl găsiți AICI, însă acesta poate suferi și anumite modificări pe parcurs.

PROBE

Individual:
Cerc
Minge
Măciuci
Panglică

Ansambluri:
5 corzi
5 mingi

 

iulie 07 2023

Detalii

Din: iulie 7, 2023
Pana la: iulie 9, 2023
Categorie:
Cumpara bilete