Masterclass cu Andre Agassi și Steffi Graf

Încarc Evenimente

Masterclass cu Andre Agassi și Steffi Graf

Sports Festival (13-16 iunie 2024) pregătește o ocazie unică pentru fanii tenisului din România. Andre Agassi, legenda tenisului mondial cunoscut pentru stilul său inconfundabil de joc, va susține alături de soția sa, Steffi Graf, o altă legendă a sportului cu un palmares impresionant de 22 de titluri de Grand Slam, un masterclass exclusiv. Publicul va putea să îi asculte pe cei doi și să descopere povești din culisele carierelor lor impresionante. Evenimentul va avea loc în data de 16 iunie, de la ora 14:00, în BTarena. Masterclass-ul va fi moderat de Andreea Esca, iar locurile sunt limitate.

Biletele masterclassului susținut de Andre Agassi și Steffi Graf la Sports Festival pot fi achiziționate de pe https://bilete.sportsfestival.com/. Taxa de participare costă 100 de lei, iar jumătate din valoarea fiecărui bilet vândut va fi donată către susținerea activității Fundației Nadia Comăneci.

 

Cei doi tenismeni celebri sunt invitații speciali ai Sports Festival, ei susțin, în premieră globală, și undemonstrativ de tenis, alături de Simona Halep și Andrei Pavel. Spectacolul de tenis va avea loc cu o zi înainte de Masterclass, în 15 iunie, de la ora 18.00, în BT arena. De-a lungul edițiilor anterioare ale Sports Festival, publicul a putut vedea la Masterclass profesioniști din sport dedicați profesiei lor, cu rezultate excepționale: Darren Cahill, Patrick Mouratoglou, Ana Maria Brânză.

iunie 16 2024

Detalii

Data: iunie 16
Ora: 2:00 pm - 5:00 pm
Categorie:
Cumpara bilete