Design surpriză. Un motiv în plus să vizitați BTarena

Design surpriză. Un motiv în plus să vizitați BTarena

În China este în plină desfășurare FIBA Basketball World Cup, fratele mai mare al EuroBasketului găzduit, acum doi ani, și de Cluj-Napoca. În Beijing, Shanghai și în alte șase orașe s-au concentrat cei mai valoroși baschetbaliști ai lumii. În fiecare sală a fost instalat, special pentru Campionatul Mondial, parchetul Connor Sport. Nicio surpriză, pe acest tip de suprafață se joacă și multe dintre partidele din NBA. 

De ce este această informație relevantă? Pentru că și BTarena va avea, începând din această lună, un parchet Connor Sport. Importatorii români ai acestei suprafețe de joc au câștigat licitația organizată de Primăria Cluj-Napoca, la început de 2019. Meciurile de baschet din BTarena vor avea, așadar, condiții de Campionat Mondial.

Rămâne un singur lucru în suspans: felul în care va arăta acest nou parchet. Designul este surpriză și a fost creat special pentru BTarena. Iubitorii baschetului vor putea să îl admire din debutul sezonul de baschet, în care ținem pumnii strânși, cu toții, pentru U-BT Cluj-Napoca.