Cine vine în BTarena: recordmen Grammy, actor în Hunger Games

Cine vine în BTarena: recordmen Grammy, actor în Hunger Games

Muzicianul Lenny Kravitz, pe numele său complet Leonard Albert Kravitz, câștigător al mai multor premii Grammy, va concerta în premieră la Cluj, luni, 6 mai. BTarena este nerăbdătoare să îl primească.

Kravitz s-a născut la 26 mai 1964 în Brooklyn, New York. Genurile abordate sunt rock, funk rock, hard rock, blues, reggae, neo-psihedelic, neo-soul. Primul său album, Let Love Rule, a fost lansat în 1989. În 1998, albumul său Five a câștigat primul său premiu Grammy. Alte albume cunoscute ale muzicianului american sunt Let Love Rule, Mama Said și Are You Gonna Go My Way.

A câștigat Premiul Grammy pentru cel mai bun spectacol rock vocal timp de patru ani consecutiv, din 1999 până în 2002, stabilind un record. A fost, de asemenea, clasat pe locul 93 în top 100 VH1, cei mai mari artiști de hard rock.

Piesa Justify My Love, compusă de Kravitz și Ingrid Chavez, a fost cântată de Madonna.

Lenny Kravitz a protestat împotriva invaziei americane a Irakului, compunând melodia numită „We Want Peace”, în 2003. 

În 2009, Kravitz și-a făcut debutul în filmul Precious. Lenny avea să joace și în The Hunger Games – Jocurile foamei (în rolul Cinna), cu Jennifer Lawrence, respectiv în Majordomul, alături de Forest Whitaker și Oprah Winfrey.

Lenny Kravitz va împlini luna aceasta 55 de ani. Aniversarea va fi pe data de 26. În ultima perioadă, el s-a mutat pe o insulă mică din Bahamas – unde a găsit pace și inspirație pentru a trăi simplu.

Mai puteți găsi bilete la spectacolul din BTarena AICI.