Cel mai mare retro party al primăverii e vineri seara, în BTarena!

Cel mai mare retro party al primăverii e vineri seara, în BTarena!

Ziua Femeii va fi sărbătorită așa cum se cuvine la finalul acestei săptămâni în BTarena, cu muzică live și dansuri ca pe vremuri. Retro Party – Pentru EA vă propune mai bine de patru ore de muzică „ca pe vremuri” și în compania unor hituri care, deși lansate în deceniile trecute, rămân la fel de actuale. 

Pe scenă vor urca trupele 3 Sud Est, Direcția 5, Trupa Hara și NO MERCY, formație reprezentată de solistul și chitaristul Marty Cintron. În plus, îndrăgitul DJ Antenna va mixa cele mai cunoscute hituri retro și va menține atmosfera de petrecere.

„Facem cel mai mare retro party din România pentru doamnele și domnișoarele noastre! Vrem să dăm înapoi măcar o parte din energia și frumusețea pe care ele le aduc în viețile noastre. Și nimic nu se compara cu energia a  mii de voci care cântă împreună. La ediția din noiembrie a fost de vis, acum sunt convins că va fi de-a dreptul magic”, spune Flavius Buzilă, solistul trupei Hara și organizator al evenimentului.

Pe cine vedem vineri, în BTarena?

Trupa 3 Sud Est rămâne una dintre cele mai cunoscute formații românești ai stilului dance. Lansată la mijlocul anilor ’90, trupa formată la malul mării a devenit, rapid, un nume cunoscut, apreciat și fredonat de generații întregi. Hituri precum „Amintirile” sau”Emoții”  au strâns premii și săptămâni întregi pe prima poziție a topurilor din România, așa că nu ai cum să le ratezi și vineri seara, în BTarena.

Direcția 5 este una dintre cele mai longevive formații românești. Direcția 5 s-a înființat în anul 1991 la București și continuă să se reinventeze după 32 de ani de prezență muzicală în România, având peste 20 de albume și colaborări frumoase cu artiști români.

De 23 de ani, trupa Hara ne încântă cu stilul lor inconfundabil, cu melodiile „Totaya Ye”, „Ce ți-aș face”, „Cine”, „Ne vedem la Cluj” sau „Muro Shavo”. Trupa Hara s-a înființat în Cluj-Napoca în 2000. Membrii actuali ai formației sunt: Flavius Buzilă (voce, chitară), Nunu Racris (tobe), Andrei Bălașa (chitară), Mihai Andrițcu (vioară), Andrei Stoi (percuții, bass).

No Mercy este o trupă americană care s-a înființat în 1995 și a fost formată din trei muzicieni: Marty Cintron și frații gemeni Ariel Hernández și Gabriel Hernández.

În 15 ani de activitate, trupa americană No Mercy a lansat patru albume, îmbinând stilul pop cu muzica latino. Formaţia a lansat piese de succes, printre care “When I Die’”, “Missing”, “Kiss You All Over” şi “Please don’t go”. Printre cele mai cunoscute hituri este melodia „Where Do You Go”, care este un cover după melodia formației La Bouche.

Acum trupa este reprezentată doar de Marty Cintron, chitaristul și solistul trupei. Pop starul anilor ’90, solistul, chitaristul și actorul american Marty Cintron, revine în România și va cânta hiturile celebre „Where Do You Go”, „My Promise” sau „Please Don’t Go”.

În deschidere și după fiecare trupă care urcă pe scenă, DJ Antenna va menține atmosfera pe ringul de dans cu cele mai cunoscute hituri românești, pentru un retro party perfect.

Pachete speciale pentru grupuri de 4 persoane

Retro Party România – Pentru EA are loc în 10 martie 2023 la Sala Polivalentă BT Arena din Cluj. Biletele sunt disponibile online pe platforma Bilet.ro. În plus, există pachete special gândite pentru grupuri de minim 4 persoane.

Mai multe detalii găsiți pe https://www.bilet.ro/eveniment/retro-party-romania-pentru-ea-10819.