Andre Rieu, la Cluj sau când BTarena devine „centrul Universului”

Andre Rieu, la Cluj sau când BTarena devine „centrul Universului”

De trei ori a concertat Andre Rieu, însoțit de peste 60 de muzicieni ai Johann Strauss Orchestra, și de tot atâtea ori BTarena a fost plină, la capacitate maximă. 21.000 de oameni au savurat, cu sufletul la gură, fiecare acord și fiecare notă în cele două ore ale fiecărui concert, iar încă 14.000 se pregătesc să călătorească în lumea magică imaginată de artistul neerlandez la ultimele două concerte, de vineri și sâmbătă.

La reprezentanția de joi, Andre Rieu, impresionat de căldura cu care a fost primit de oamenii din sală, veniți din toate colțurile Transilvaniei, a decretat BTarena drept centrul Universului, iar noi nu putem decât să-i dăm dreptate.

„Publicul care iubește cel mai mult muzica locuiește în Cluj, dar şi cei care cântă cel mai bine trăiesc tot la Cluj. Am venit să cânt în centrul Universului”, a spus Andre Rieu, pe scenă, în aplauzelor miilor de oameni.

Nu vă dezvăluim toate surprizele, pentru că atât vineri, cât și sâmbătă, Andre Rieu și orchestra sa au pregătit momente pline de emoție, însă vă sfătuim să fiți gata pentru un carusel al bucuriei și zâmbetelor.