2019 înseamnă sport de calitate și muzică bună, în BTarena

2019 înseamnă sport de calitate și muzică bună, în BTarena

Anul 2019 se anunță spectaculos pentru fanii evenimentelor artistice și sportive din BTarena. Sala polivalentă a Clujului are deja o lungă listă de manifestări antamate. Vin să cânte Andre Rieu (cu patru concerte stabilite, toate sold out), Lenny Kravitz, Tom Jones, iar Discoteca 80 a făcut deja publice numele unor artiști iubiți, pe care îi vom (re)vedea în septembrie: Thomas Anders&Modern Talking, Sabrina, Milli Vanilli. Să nu uităm apoi că, dacă e august, e Untold.

De asemenea, vom merge să ascultăm vocea superbă a lui Alessandro Safina (februarie), să ne amintim de Abba, la concertul Mamma Mia, să dansăm cu copiii, alături de Gașca Zurli sau să fim vioi la spectacolul Delia – Adrian Clamor (martie). În iunie, fanii petrecerilor retro au parte de o surpriză: muzică oldies but goldies pe stil german, iar cei ai muzicii electronice sunt așteptați în martie la HI FI FI.

Vor fi târguri de cariere, de nunți, de inventică, ba chiar și de câini.

Anul trecut am găzduit primele evenimente organizate de Sports Festival. În iunie și iulie, Sports Festival promite cel puțin alte două manifestări. Și dacă tot vorbim despre sport, nu putem decât să sperăm că vedem finala Campionatului Național de baschet masculin jucată în BTarena și, dacă se poate, câștigată de U-BT.

Pe parcurs, vor mai apărea și alte evenimente, pe care vi le vom prezenta și la care vă vom invita. Pentru că BTarena este magnetul evenimentelor de calitate din România.